Concept iPhone 7

Knipsel

De iPhone 6 en uiteraard de iPhone 6 Plus worden reeds verkocht, maar na de zomer zal iedereen benieuwd zijn naar wat de volgende generatie iPhone ons gaat brengen. Voor veel ontwerpers geldt één belangrijke vraag: “hoe gaat die er uit zien?”.  De Nederlandse ontwerper Yasser heeft een uitgebreid concept van de iPhone 7 gemaakt. Je gelooft het niet maar hij zal nog dunner worden dan de iPhone 6 en waarschijnlijk zullen de randen om het scherm een een stuk verkleinen.
Op de website van Yasser zijn er verschillende voorbeelden te zien van het ontwerp. Op de website wordt aangegeven dat de iPhone en de Apple Watch meer op elkaar gaan lijken. De iPhone zou ronde icoontjes hebben zodat de iPhone interface matcht met de Apple Watch. Voor de rest wil Yassar de uitstraling meer eleganter maken. Wat mij als eerst opviel was dat je kan kiezen voor wij- en koperkleur iPhones, zo heb je meer keuzes en hoef je niet per se te kiezen uit zilver, spacegray of goud.

Yasser heeft ook een aantal specificaties gemeld die hij graag in de iPhone 7 terug wilt zien. De iPhone 7 zou dan 6,1mm dik worden, daarnaast ziet hij ook graag de 5GB RAM in de iPhone 7 en de mogelijkheid om met 4K te filmen. De iPhone 7 moet ook de optie krijgen om voor een saffierglas te kiezen “net als de iWatch”. De opslag geheugen moet tevens ook beginnen met 32GB. Welke wensen zou jij graag terug zien in de volgende generatie iPhone?