De iPhone 6C is al te zien op foto’s

Op gelekte foto’s kun je de “mogelijke” behuizing van de nieuwe iPhone 6C zien.
Deze iPhone krijgt waarschijnlijk een 4-inch scherm en gaat daarom sterk op de huidige iPhone 5C lijken.
De nieuwe behuizing verschilt naar mijn mening echter op één manier. De uitsparing voor de Tone-ledflitser is net iets anders.

Knipseliphone5c
De foto’s van de “mogelijke” iPhone 6C behuizing. zal er ongetwijfeld net iets anders uitzien. Zo lijkt het of er aan de onderkant van de behuizing meer gaatjes zitten voor de luidspreker.
Volgens meerdere bronnen is Apple van plan dit jaar wel drie iPhones uit te brengen. Naast de verwachten opvolgers van de iPhone 6 en 6 plus komt er waarschijnlijk ook nog een 4 inch model uit, vergelijkbaar met de iPhone 5C. De specificaties zijn nog niet bekend, maar aan de behuizing te zien kunnen we alleen spreken over de True Tone Ledflitser. De mogelijke iPhone 6C lijkt al heel vroeg gelekt te zijn het is immers pas maart en Apple brengt doorgaans alle iPhones in september pas uit. Echt ongehoort is het niet. Afgelopen jaar zijn er ook geruchten in maart uitgelekt. Achteraf bleken de geruchten ook nog te kloppen.

Het blijft toch nog wel spannend hoeveel van de iPhone 5s teruggevonden kan worden in de nieuwe C.
Toch ID lijkt mij vanzelfsprekend, net als NFC om nog meer potentiële Apple-pay klanten te creëren.
De vraag is alleen wel nog of er een A7 processor net als de iPhone 5S gebruikt zal gaan worden of dat er een snellere A8 processor gebruikt gaat worden.