Eindelijk, de iPhone 6 is bekend gemaakt

Eindelijk de iPhone 6 is bekend gemaakt door Apple. En iPone 6 met een 4,7 inch scherm en de iPhone 6 Plus met een 5,5 inch beeldscherm. De release datum in Nederland zal op 26 september plaatsvinden en vanaf 19 september is het mogelijk om het toestel te reserveren. Na een groot succes van de iPhone 5 is nu de iPhone 6 ook aan de beurt.

Apple heeft bij de ontwikkeling van de iPhone 6 goed gekeken naar de Android-concurrentie. De grotere schermen, ondersteund voor wifi ac en nfc, hogere schermresolutie, we hebben alles al eerder gezien bij het Android-kamp. De nieuwe iPhone wekt het gevoel op.  Apple wil een inhaalslag maken. Is dat erg? In meerdere ogen niet, zo lang alles maar goed is uitgewerkt, maakt het niet uit. De grotere behuizingen voelen stevig en comfortabel aan, de telefoons zijn erg snel, de schermen zijn overigens zeer mooi. De iPhone 6 is een revolutionaire telefoon. En dankzij de keuze voor een groot scherm is een van de grootste kritiekpunten voorgoed verleden tijd.

Al vele jaren vertellen iPhone-gebruikers dat Android-toestellen veel te groot zijn. De iPhone gebruikers zouden nooit groter willen. Toch is het zo ver gekomen en zullen ze er aan moeten geloven. Apple verwacht een veel grotere vraag naar de iPhone 6 en de 6 plus, ten opzichte van de voorgaande modellen. En heeft een verwachting van 80 miljoen nieuwe iPhone gebruikers. De nieuwste iPhone is verkrijgbaar in twee verschillende modellen: een normaal model met een scherm van 4,7 inch “de iPhone 6” en een veel groter model met een scherm van 5,5 inch ”iPhone 6 Plus”.

De prijzen van de iPhone 6 beginnen vanaf €699,- en lopen op tot €999,-.

d711bfcd28b58388d1c095b6ca0b3e80