Niewe iPad Air 2, iPad Mini en de verwachte iPad Pro

Zoals elk jaar zal Apple ook in 2014 weer nieuwe iPads uitbrengen. De aller eerste geruchten over de iPad Air 2 en een grotere iPad Pro komen binnen. In 2012 kwam Apple met de eerste iPad en bracht vorig jaar alweer de vijfde generatie uit. Sins 2012 brengt Apple ook elk jaar de iPad Mini uit. Dit jaar wordt ook alweer een nieuw formaat verwacht, Maar de grootste verrassing moet nog komen. Het schijnt dat er een iPad Pro word aangekondigd met een 12,9 inch scherm. Over de drie modellen zijn verschillende geruchten rond gegaan.

iPad Air 2

Over de iPad Air zijn talloze geruchten opgedoken, het uiterlijke zal gelijk aan de huidige iPad Air blijven, op wat kleine dingen na. Zo zal er een vingerafdrukscan in de thuisknop verwerkt worden, daarnaast zullen de knoppen aan de zijkant een andere uitstraling krijgen.

Geruchten vertellen dat de nieuwe iPad Air 2 een nieuwe productietechnologie die ook bij de Macbook Air wordt toegepast. Daardoor zou de iPad Air nog dunner worden. Hoeveel dunner? Dat is nog niet bekent. Verder zullen de camera en de processor na verwachting een stuk beter worden.

12,9 inch iPad Pro

Er zijn verschillende geruchten over de vreemde iPad pro van 12,9 inch. Aan het begin van het jaar gingen velen analisten en anonieme bronnen er van uit dat de iPad dit jaar al in de winkel zal liggen. Later werd er gesproken over een vertraging. In juni dook later toch nog een bericht op “de iPad Pro zal toch nog dit jaar klaar zijn”, maar mocht dat niet lukken, zal de iPad toch nog in begin 2015 verkrijgbaar zijn.

iPad Mini 3

Over de iPad Mini is nog niet veel bekend. Volgens verschillende geruchten zou de iPad Mini een nieuwe naam krijgen “de nieuwe iPad Mini Air”. De tablet zou 30% dunner worden en krijgt ook nog een nieuwe processor, natuurlijk zou de ipad ook vingerafdrukscan krijgen.

8a2bf28292a3fc1beb96f5394ca937a5