Waterdichte iPhone

Het zou zomaar kunnen dat apple in de toekomst ook waterdichte iphone gaat uit brengen, dit blijkt uit een nieuwe patentaanvraag van Apple.

De geruchten dat Apple werkt werkt aan een iPhone die waterproof is zijn of komen niet geheel onverwachts, vorig jaar zijn er al geruchten verspreid over een waterbestendige iPhone 6. Dit bleek niet het geval, maar het wijst er wel op dat de ontwikkeling in volle gang is.

In het document wordt niet over een apart apparaat gesproken, maar de kans is groot dat het over de nieuwe iPhone gaat. Een aantal luxe Android toestellen zijn al waterbestendig en waterschade leidt vaak tot een kapotte iPhone. Met behulp van een bepaalde coating zullen volgens jet patent gevoelige interne elektronica beschermd worden. dit lijkt een betere oplossing dan het ontwikkelen van een waterdichte behuizing voor de iPhone, aangezien dit ten koste gaat van het geweldige design.

De patentaanvraag werd door Apple in september ( 2013) al ingediend bij het Amerikaanse patenten bureau, nu zijn de documenten openbaar gemaakt, want de aanvraag is “denken wij” nog niet goed gekeurd.

natuurlijk zijn er altijd speciale gepersonaliseerde cases die je kunt kopen om je huidige smartphone of iPhone te beschermen.