Widgets voor iPhone 6 iOS8

 

icon175x175 Wdgts:
wdgts is een verzamel-app, hiermee kun je meerdere simpele widgets in je notificatiescherm plaatsen. Je moet denken aan een rekenmachine, een overzicht van verschillende tijdzones, je agenda of een foto frame. Dit is handig wanneer je ook diverse simpele functies in je notificatiescherm wilt hebben.

unnamediTranslate:
Met iTranslate kun je bepaalde woorden snel vertalen. Dit is handig als je snel tijdens het lezen van een Spaans of Engels artikel niet meer op de betekenis van een woord kunt komen. Je selecteert het woord en kopieert deze naar je klembord vervolgens open je je notificatiescherm en druk je op het iTranslate knopje, en je krijgt direct je vertaling.

dataDataMan Next:
Een widget waarmee je gemakkelijk en snel je dataverbruik kunt checken, zodat je altijd weet hoeveel MB’s je nog kunt gebruiken of over hebt. De widget past zijn kleur aan naar mate je veel MB’s gebruikt. De app kost overigens 1,79 euro.

mzl.hpgwngyrYahoo Weather:
Wanneer je opzoek bent naar de weersvoorspellingen, dan is Yahoo weather een echte aanrader, De Yahoo weather-app is een betere versie van de standaard weer-app die we in iOS terug vinden. De widget laat de huidige en latere weersomstandigheden zien. Dit wordt gepresenteerd door middel van een foto van de locatie van waar je precies bent. Doordat er een beperkte hoeveelheid ruimte in de widgets getoond kan worden, mist de Yahoo widget behoorlijk wat informatie, desondanks is de app zeker de moeite waard om te downloaden. De Yahoo Weather app is immers gratis in de appstore.